+36 20 4343 704
info@tiszatovendeghaz.hu

Étkezési lehetőségek.

 

Tisztelt leendő illetve kedves visszajáró vendégeink!

 

Tisza-tó Élmény És Szabadidőparkban étkezési lehetőségek illetve ide tartozó szolgáltatások.

 

Minden nemű étkezésnél törekszünk ara, hogy a vendég maximálisan elégedet, legyen. Ezért a tálalások, amit csak lehet tálban vagy svédasztalos verzióban történnek. Ételeink tükrözik az igazi vidék ízeit dicsérve ezzel a szakács néniket. Lehetőség van egyes esetekben egyeztetni a fogásokat kivéve, ha a szabadidő parkunk leterheltsége ezt nem teszi lehetővé.

Reggeli: 770,-Ft/fő/adag (svédasztalos, felvágottas, teával, tejjel, tálalással) Fontos szempont hogy nem ismerve az ízlés világokat minden esetben többféle felvágottból és zöldség féléből lehet választani.

Ebéd:1.480,-Ft/fő/adag Minden esetben meleg két fogásos, amennyiben illik, hozzá akkor tartalmazza a kenyeret illetve a savanyúságot. Lehetőség van még továbbá egyszerűsített ebédet választani itt a tálalás és mosogatás a vendég dolga. A fogások nem variálhatóak: Gulyás leves illetve palacsinta fejenként:0,5 l leves kenyér és 3db palacsinta.

Vacsora:1.200,-Ft/fő/adag Meleg egy fogásos étel. Tálalva, mosogatva. Pl: bolognai spagetti, rakott krumpli, sült húsok körettel, stb.

Önnel látás: Lehetőség van saját főzésre, ehhez minden eszközzel rendelkezünk. Az eszközök használata (tányér pohár stb. 150,-Ft/fő/alk. Itt minden esetben kérjük a vendéget az eszközök tiszta és épp módon adják vissza.

 Bográcsozás esetén biztosítunk tűzifát (, illetve gázos főző zsámolyt) 1000,-Ft/alk

Grillezés: Családi kis grill sütő 500,-Ft/alk, Nagy csoportos sütő: 1000,-Ft/alk. Fa szén folyamatosan kapható aktuális piaci áron.

 Opcionális lehetőség: vegyesboltunkból ellőre egyezettet módon kiszállítjuk  az alapanyagokat (ételek nyersanyagát, zöldség féléket, tejterméket, péksüteményeket, üdítőket). Ebben az esetben a nyersanyag árra tartalmazza kiszállítást. Tálalás, mosogatás önállóan történik, melyhez biztosítunk evőeszközt, poharat, tányérokat, illetve a mosogató helyet. Ennek használata: 150,-Ft/fő/alkalom.

**CRIMTANREMARKETING**